Shop

skrin-como-1-venge
skrin-como-1-k001
skrin-como-1-k006
skrin-como-1-venge
Sale skrin-como-1-venge
Sale skrin-como-1-k001
Sale skrin-como-1-k006
Sale skrin-como-1-venge

Скрин Como 1

4.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 Review
in stock
SKU: N/A

149.00лв. 102.00лв.

Информация за продукта

Скрин Como 1 се предлага топли земни тонове, допълнени с намек за уют, осигурявайки стил, който със сигурност ще задоволи широк спектър от вкусове.

Изчистване

Описание

Скрин Como 1 се предлага топли земни тонове, допълнени с намек за уют, осигурявайки стил, който със сигурност ще задоволи широк спектър от вкусове.

Como 1 се предлага в топли и изтънчени и красиви цветове: венге, дъб амбер К006, бял крафт К001. подобрявайки изтъкнатото естествено дърво.

Скрин с 3 чекмеджета има напълно завършени интериорни чекмеджета. Изработва се от ламинирано ПДЧ Стандарт EN 14322 тип Р-2, с висока механична, химическа и топлинна устойчивост.

Размерите му са:

дължина L=750 mm, широчина B=430 mm, височина H=740mm

Доставя се опакован в разглобен вид с обков и монтажна схема.
За промяна на размери и цветове, моля обръщайте се към нашите представители или директно на сайта на фирма Diskret.

Скрина може да бъде поръчан във всеки магазин от търговската мрежа, който предлага продукти на фирма Discket, както и директно през нашия сайт чрез онлайн магазина. При направена онлайн заявка има възможност за плащане при доставката.

Цените са за посочените в сайта ни декори от ламинирано ПДЧ с начислен ДДС и франко представителните ни магазини.

Допълнителна информация

Размери 75 × 43 × 74 cm
Изберете декор на плочите, от които да бъде изработен артикулът:

Венге, дъб Амбер, бял Крафт

1 review for Скрин Como 1

  1. Оценено на 4 от 5

    dmotion georgiev

    Компактен и симпатичен шкаф, цветът е страхотен!

Add a review

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ Дискрет гарантира сигурността на данните, които му изпращат потребителите, с индустриално стандартизирани физически, електронни и управленски процедури. Когато е целесъобразно, Дискрет използва SSL-кодиране, за да подобри сигурността на предаване на сензитивни данни. Вътрешно данните се съхраняват на контролирани сървъри с ограничен достъп. Информацията може да се съхранява и обработва на определени локации. В строго съответствие с приложимото българско и общностно законодателство за конфиденциалност и защита на лични данни. Запитвания и оплаквания, свързани с настоящата Политика на поверителност, може да се изпращат на имейл адресите за контакт, публикувани на www.diskret.bg. Виж повече