ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

За изготвяне на идеен проект за дадена мебел или цялостно интериорно решение е необходимо, предоставяне на архитектурна подложка (скица) за конкретното жилище или заснемане на размерите му от място при липса на такава. Важно е в предоставената ни скица да е отбелязано наличието на ВИК и ЕЛ инсталации. Предвид по доброто проектиране на мебелите е желателно Клиентите да се съобразят с процеса и да предвидят според случая ВИК и ЕЛ инсталациите.

Качествени мебели по поръчка според индивидуалните размери на клиента

Мебелна фабрика Дискрет – фирма, която отдавна и с право заема водеща позиция на българския мебелен пазар, предлага мебели по поръчка по индивидуални размери. В нашата работа ние използваме материали и компоненти от водещи европейски производители, които се подлагат на многостепенни качествени проверки преди да влязат в производствената ни база. Производството на мебели се извършва от модерно оборудване, а производственият процес се контролира от специалисти на високо ниво. Уникалната система за обработка на поръчки позволява производството на мебели по поръчка в индустриален мащаб. Кухни, спални, коридори, детски стаи, домашни офиси, шкафове или вградени мебели, отделни обекти или единични интериорни решения – каквото и да изберете, комплектът ще бъде оживен според вашите желания по стил, цвят и конфигурация. Цената на продукта се основава на избраните материали, опции за довършителни работи и размера на конструкцията. Ние гарантираме на нашите клиенти невероятни качествени продукти, иновативен дизайн и високо ниво на обслужване.

След одобряване и съгласуване на проекта с Клиента, се изготвя цена и тя Му се предоставя. Цената може да е оферирана за различни варианти с оглед възможностите на фирмата.

При реализация на проекта от мебелна фабрика Дискрет (изработка, доставка и монтаж) с гаранция от 24 месеца, идейният проект влиза в крайната оферирана цена (бонус към клиента). За изготвяне само на проект се заплаща по индивидуална преценка според конкретният случай и по задание от Клиента.