Shop

ъглов-диван-monaco-diskret.bg
ъглов-диван-monaco-diskret.bg
ъглов-диван-monaco-diskret.bg
Sale ъглов-диван-monaco-diskret.bg
Sale ъглов-диван-monaco-diskret.bg
Sale ъглов-диван-monaco-diskret.bg
Sale

Ъглов Диван Monaco – разтегателен с ракла

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 Review
in stock

1,299.00лв. 899.00лв.

Информация за продукта

Вътрешността на всяка възглавница се намира слой от намотки, за да добавите нова степен на комфорт във вашия хол. Ако приятели остана;ли за вечеря до късно, трябва да останат през нощта или е дошъл важен гост, ще бъдете подготвени. Скрийте безпорядъка си в раклата и използвайте функция сън на този разтегателен диван. Така или иначе няма да се налага да се притеснявате.

Описание

Дали за съхранение, спане или събиране с приятели и семейство, този елегантен ъглов диван Monaco може да направи всичко със стил. Проектиран да донесе съвременен дизайн във вашия домашен интериор, облечен в мека тапицерия, за да поддържа уютна всяка дневна. Вътрешността на всяка възглавница се намира слой от намотки, за да добавите нова степен на комфорт във вашия хол. Ако приятели остана;ли за вечеря до късно, трябва да останат през нощта или е дошъл важен гост, ще бъдете подготвени. Скрийте безпорядъка си в раклата и използвайте функция сън на този разтегателен диван. Така или иначе няма да се налага да се притеснявате.

Диванът „Monaco” е удобен и многофункционален. Състои се от две части, които могат да се изработват и в ляв-десен ъгъл. Едната част е оборудвана с механизъм за преобразуване на зона за спане, а другата част представлява ракла с повдигаща тапицирана част. Корпусът се изработва от обикновено ПДЧ стандарт EN 312 – тип Р2, масивна дървесина и об. ПДВ. Лицевите елементи могат да се изработват от различни дамаски или еко кожи. Диванът „Монако” ще задоволи вашите изисквания за комфорт във всекидневната или офиса ви. Размерите са:

дължина L= 2420 mm, широчина B=1720 mm, височина H=850 mm

Зоната на спане се определя с размери 2080/1360 mm.

Диванът Monaco може да бъде поръчан във всеки магазин от търговската мрежа, който предлага продукти на фирма Дискрет , както и директно през нашия сайт чрез онлайн магазина. При направена онлайн заявка има възможност за плащане при доставката.

Забележка: Гърбът на дивана Monaco не е тапициран с лицеви дамаска или кожа. Подръчниците му не са предназначени за сядане. Натоварването им статично или динамично довежда до нежелани нарушения на целостта на изделието. Не поставяйте дивана на пряка слънчева светлина и на не по-малко от 50 см от отоплителни тела и уреди. Те могат да увредят лицевите елементи.

Цените са за посочените дамаски в сайта, с начислено ДДС и франко представителните ни магазини.

Допълнителна информация

Размери 242 × 172 × 85 cm

1 review for Ъглов Диван Monaco – разтегателен с ракла

  1. Оценено на 5 от 5

    dmotion georgiev

    Оправдава очакванията ми. Ще си го поръчам!

Add a review

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ Дискрет гарантира сигурността на данните, които му изпращат потребителите, с индустриално стандартизирани физически, електронни и управленски процедури. Когато е целесъобразно, Дискрет използва SSL-кодиране, за да подобри сигурността на предаване на сензитивни данни. Вътрешно данните се съхраняват на контролирани сървъри с ограничен достъп. Информацията може да се съхранява и обработва на определени локации. В строго съответствие с приложимото българско и общностно законодателство за конфиденциалност и защита на лични данни. Запитвания и оплаквания, свързани с настоящата Политика на поверителност, може да се изпращат на имейл адресите за контакт, публикувани на www.diskret.bg. Виж повече