Shop

uglov-divan-karmen-luks-raztegatelen-s-rakla-diskret.bg
Sale uglov-divan-karmen-luks-raztegatelen-s-rakla-diskret.bg
Sale

Ъглов диван Кармен Лукс – разтегателен с ракла

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 Review
in stock

749.00лв. 659.00лв.

Информация за продукта

Холовият ъгъл Кармен е елегантна и функционална част от мебелите за хола. Той се отличава с минималистичен, модерен дизайн и предлага висок комфорт на ползване. Моделът може да бъде сгънат надолу, за да спя по прост начин. Ъглов диван Холовият ъгъл Кармен се предлага в дясна и лява версия. Размери: дължина L=2000 mm, широчина B=1240 mm, а за съхранение на завивки е предвидена ракла. Размерите му са:

дължина L=2560 mm, широчина B=1720 mm, височина H=900 mm

Изгледът на ъгъла отговаря на всички модни изисквания и ще зарадва всички. Възможността за избор на една от многото цветови опции допринася за привлекателността на тази мебел и всяка от цветовите опции има свой собствен чар. Конструкцията на основата му е изработена от ПДЧ и масивна дървесина. За промяна на размери и цветове, моля обръщайте се към нашите представители или директно на сайта на фирма Diskret.

Холовият ъгъл Кармен може бъде поръчан във всеки магазин от търговската мрежа, който предлага продукти на фирма Diskret както и директно през нашия сайт чрез онлайн магазина. При направена онлайн заявка има възможност за плащане при доставката

Забележка: Гърбът на дивана Кармен не е тапициран с лицеви дамаска или кожа. Подръчниците му не са предназначени за сядане. Натоварването им статично или динамично довежда до нежелани нарушения на целостта на изделието. Не поставяйте дивана на пряка слънчева светлина и на не по-малко от 50 см от отоплителни тела и уреди. Те могат да увредят лицевите елементи.

Цените са за посочените дамаски в сайта, с начислено ДДС и франко представителните ни магази.

Изберете дамаска:
Дамаска за корпус и облегалка:
Дамаска за седалка и вазглавници:

Описание

Холовият ъгъл Кармен – Лукс е елегантна и функционална част от мебелите за хола. Той се отличава с минималистичен, модерен дизайн и предлага висок комфорт на удобство.

Ъглов диван Кармен – Лукс ще можете да използвате, както за почивка след работния ден така и за спокоен сън. Разполагащ с разтегателен механизъм позволяващ му да се превърне в мултифункционално легло за вашите гости, роднини или приятели.

Предлага се с 2 декоративни възглавници и голяма ракла за да съхраните вашите дрехи или спално бельо.

Диван Кармен – Лукс е със стандартни размери за височина, седалищна част и облегалка покриващи нуждите на всеки член от семейството. Подлакътникът от едната страна позволява удобството да се чувствате максимално комфортно радвайки се на уюта на своя хол. Продуктът е тестван и оценен от вече много на брой доволни клиенти, така че можем да гарантираме за добрия избор със закупуването му, а и цената е гарантирано най-добра цена на пазара за мебели в България.

Допълнителна информация

Размери 256 × 172 × 90 cm
Дамаска за корпус и облегалка:

Кожа-черно, кожа-бежево

Дамаска за седалка и вазглавници

Кожа-черно, кожа-бежево

1 review for Ъглов диван Кармен Лукс – разтегателен с ракла

  1. Оценено на 5 от 5

    dmotion georgiev

    Ъгъл, направен с много грижи … Препоръчвам

Add a review

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ Дискрет гарантира сигурността на данните, които му изпращат потребителите, с индустриално стандартизирани физически, електронни и управленски процедури. Когато е целесъобразно, Дискрет използва SSL-кодиране, за да подобри сигурността на предаване на сензитивни данни. Вътрешно данните се съхраняват на контролирани сървъри с ограничен достъп. Информацията може да се съхранява и обработва на определени локации. В строго съответствие с приложимото българско и общностно законодателство за конфиденциалност и защита на лични данни. Запитвания и оплаквания, свързани с настоящата Политика на поверителност, може да се изпращат на имейл адресите за контакт, публикувани на www.diskret.bg. Виж повече