Shop

канапе-katrin-diskret.bg
канапе-katrin-diskret.bg
канапе-katrin-diskret.bg
Sale канапе-katrin-diskret.bg
Sale
Sale канапе-katrin-diskret.bg
Sale канапе-katrin-diskret.bg

Канапе Katrin – разтегателен диван с ракла

4.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 Review
in stock

899.00лв. 499.00лв.

Информация за продукта

Потопете се в релаксиращите и поддържащи възглавници с висока плътност, докато напълнените с пух подлакътници осигуряват мекота и място за отмора. С две координиращи се възглавници, този диван с размер за студио ще направи дома ви приятен и модерен.

Описание

Пригответе се да се насладите на комфортния плюшен уют, който Канапе Katrin ще доведе до вашия дом. Върху бежовата тапицерия, карамеления тон на тапицерията гарантира, че вашият уютен диван ще бъде перфектен за много оттенъци на декора. Потопете се в релаксиращите и поддържащи възглавници с висока плътност, докато напълнените с пух подлакътници осигуряват мекота и място за отмора. С две координиращи се възглавници, този диван с размер за студио ще направи дома ви приятен и модерен.

Диванът Katrin е удобен и многофункционален за малки и средни жилища. Той може да ви осигури необходимия комфорт за почивка и удобен сън. Размерите са:

дължина L=2000 mm, широчина B=830 mm, височина H=820 mm.

Зоната за спане има размери 2000/1440 mm. Изработваме го в различни цветови дамаски. Корпусът му се изработва от обикновено ПДЧ, масивна дървесина и об. ПДВ.
За промяна на размери и цветове, моля обръщайте се към нашите представители или директно на сайта на фирма .

Диванът може да бъде поръчан във всеки магазин от търговската мрежа, който предлага продукти на фирма, както и директно през нашия сайт чрез онлайн магазина. При направена онлайн заявка има възможност за плащане при доставката.

Забележка: Гърбът на диван Katrin е тапициран с лицева дамаска. Не поставяйте дивана на пряка слънчева светлина и на не по-малко от 50 см от отоплителни тела и уреди. Те могат да увредят лицевите елементи.

Цените са за посочените дамаски в сайта, с начислено ДДС и франко представителните ни магазини.

Допълнителна информация

Размери 200 × 83 × 82 cm

1 review for Канапе Katrin – разтегателен диван с ракла

  1. Оценено на 4 от 5

    dmotion georgiev

    Диванът е удобен и си заслужава цената!

Add a review

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ Дискрет гарантира сигурността на данните, които му изпращат потребителите, с индустриално стандартизирани физически, електронни и управленски процедури. Когато е целесъобразно, Дискрет използва SSL-кодиране, за да подобри сигурността на предаване на сензитивни данни. Вътрешно данните се съхраняват на контролирани сървъри с ограничен достъп. Информацията може да се съхранява и обработва на определени локации. В строго съответствие с приложимото българско и общностно законодателство за конфиденциалност и защита на лични данни. Запитвания и оплаквания, свързани с настоящата Политика на поверителност, може да се изпращат на имейл адресите за контакт, публикувани на www.diskret.bg. Виж повече