Матраци

Благодарение на колекцията от матраци гарантираме, че сънят е най-добрата форма на регенерация за тялото и духа, осигурявайки жизненоважни сили за всеки ден. Матраците са проектирани на основата на извършени тестове на продукти и проучвания на предпочитанията.

Мебели Дискрет предлагат висококачествени еднолицеви и двулицеви матраци в различни размери. Подари си спокойствието на съня с нашите матраци и винаги се наслаждавай на истинска почивка.

Матраци от дунапрен, мемори пяна, пружини бонел и плетени тъкани, използвани в производството, са най-новите технологични постижения на най-добрите български производители.

Резултатът е уникален комфорт, високо качество и издръжливост на матраците.

Сънят е дейност, която ви позволява да забравите за ежедневните грижи, да ни въвеждате в блажено състояние на мир и спокойствие, като добавяте енергия и сила за добър просперитет всеки ден. Това е, освен хранене и дишане, единственият аспект, необходим за правилното функциониране. За да бъде сънят правилен и да донесе осезаеми ползи, той трябва да се осъществи при подходящи условия. Така че нека да се погрижим за правилния избор на матрак, което ще ни позволи най-доброто почивка.

В Diskret.bg онлайн магазин ще намерите няколко вида матраци, включително: пяна, дунапрен , пружини бонел, както и тези с латекс или матраци от полиуретанова пяна. 

Последният реагира на топлината на нашето тяло, адаптирайки се под нейното влияние. По този начин те се приспособяват към позата ни, като осигуряват подходящите условия за гръбначния стълб. 

Продуктът предотвратява неудобството и е изключително удобен. Foam матракът има голям вентилационна система и има високи еластични свойства, така че всъщност се придържа към тялото, правилно подкрепя гръбначният стълб и тялото. джоб Матрак характеризира с това, всяка пружина е отделна, в резултат на което всяка отделна допринася комфорт и удобство. Колкото повече брой джобове, толкова по-голяма е гъвкавостта и подкрепата на отделните елементи на тялото.

Латексовите матраци са някои от най-издръжливите и най-удобните на такива продукти. Висока пропускливост на въздуха го прави антибактериални и противогъбични, което води до по-хигиеничен сън. Освен това, той няма елементи в конструкцията си, които биха могли да направят шум, позволявайки неговото безшумно използване. Пружинения матрак Бонел или по друг начин матрак Бонел е с пружина и дълъг живот, но и удобен, позволявайки неговото безшумно използване. И матракът с бонел, т.е. пружинен матрак, се характеризира с висока издържливост и комфорт.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Мебели Diskret.bg използва "бисквитки" за удобство! ОК