Кухни

Показване на всички 2 резултата

кухни

Къде да готвим, къде се храним и събираме семейството? Разбира се, в кухнята! И за да направите мястото на семейството и приятелски срещи по-удобни, трябва да изберете правилните елементи на кухнята – не само кухненски уреди, но и кухненски мебели. 

С помощта на нашия онлайн магазин можете да изберете кухненско обзавеждане в съответствие с Вашите изисквания и размери. Не забравяйте, че в красивата и стилна кухня ястията на домакинята ще бъдат особено вкусни и дори най-неопитния лесно и бързо ще може да изпържи яйца.
Имате уникалната възможност да закупите кухня по поръчка в ателието на Мебели Дискрет.

Няма готови решения и стандартни модули, само индивидуален подход към клиента и професионално изпълнение на плана. Каним ви да изберете материалите на корпуса, външния вид и декора на фасадите, както и аксесоарите, които са толкова необходими в кухнята.

Можете да се обадите за взимане на размери чрез сайта безплатно. Функционалните и висококачествени кухненски мебели, създадени от експертите на Мебели Дискрет, са невероятна комбинация от иновативен дизайн, безупречно качество и ненадминат комфорт.

Индивидуален подход към всеки клиент, широка гама от производствени възможности и редовно актуализирана гама от материали ни дават възможност да реализираме комплексни проекти.

Лесно можете да закупите кухни от производителя във всяка от фирмените работилници за мебели Мебели Дискрет.

Кухни по поръчка.

Нестандартни и смели решения, извършвани от професионалистите на Мебели Дискрет. Кухненските мебели по поръчка, като правило, са типични модули с основни размери и конфигурация.

Специалистите на Мебели Дискрет с удоволствие предлагат на своите клиенти производството на нестандартни мебели и разработване на ексклузивни интериорни решения.

Рамката на кухненските модули е направена от ламиниран ПДЧ (могат да се използват и MDF). Голям списък от използваните от нас декори помага за избора на мебели за даден интериор на апартамент или къща.

Фасадите с различни размери са изработени от ПДЧ, MDF (с релеф, гланц, мат или фурнир) и масив от естествено дърво са изработени с високо прецизно оборудване. Богата селекция от плотове и стенни панели също е на ваше разположение.

Ние си сътрудничим с всички основни доставчици на домакински уреди – по този начин не е нужно да отделяте много време за избор, можете да поръчате всичко необходимо в нашите магазини.

Превъзходство във всичко: интегриран подход при формирането на проекта.

Клиентите на Мебели Дискрет имат възможност да си поръчат кухня в изискани класически колекции и в строг, изчистен модерен стил – всичко зависи само от вкусовите ви предпочитания.

Освен възможността за използване на материали и продукти от основните колекции, посоката на „Кухненския интериор“ редовно се допълва от нови иновации. Чувствайте се свободни да комбинирате цветове, повърхности и текстури.

Обхватът на аксесоарите за кухнята (бутилка, кошници, кухненски ъгли, трапезария и др.) Ще спомогне за рационалното поставяне на съдовете и кухненските прибори.

Процедурата за поръчка се извършва на няколко етапа. Първото посещение в салонното проучване – експозиционни проби ще ви позволи да видите сами за качеството на използваните материали.
Опитни дизайнери ще ви помогнат да направите правилния избор.

Кухненското производство по поръчка е немислимо без точни измервания – нашият служител ще пристигне на адреса в посочения час и ще свали всеки размер.

Измерванията се изпращат на дизайнера, който коригира проекта, координира с вас останалите нюанси. Сключва се официален договор, плащането се извършва (възможно е да се извърши покупка на разсрочено плащане!), поръчката преминава през проектиране и се изпраща в производство.

С клиента се обсъждат също датите и времето за доставка и монтаж на комплекта. Собственото производство осигурява безупречно качество на продуктите в най-кратки срокове и на разумни цени (гаранция за кухненско обзавеждане е 24 месеца). Цената на състава зависи от размера, финиша и конфигурацията.

 

-14%
289.00лв. 249.00лв.
корпус Антрацит/вратички бял Крафт корпус Венге/вратички Бежово

Мебели Diskret.bg използва "бисквитки" за удобство! ОК