Трикрилни гардероби

Показване на единичен резултат

Как да се справим с проблема за необходимостта да се създаде голям килер в малка стая, като спалня или зала? Трикрилни гардероби са идеалното решение. Благодарение на тях дори една тясна спалня или офис може да бъде оборудвана с голяма, обемна мебел, необходима за поддържане на реда и съхранение на вещите ви.

Това е чудесно решение, не само заради интересния външен вид, но и много практичен. Огледалата оптически увеличават помещението и значително увеличават количеството светлина. Ако търсите кабинет за офиса , не забравяйте, че той трябва да се смесва добре с останалата част от мебелите – бюра, столове, лавици за книги.

Не забравяйте, че в тази стая е по-добре да си сложите спокоен, приглушен дизайн, който няма да ви разсейва по време на работа. В случай на спални гардероби , можете да си позволите много повече свобода в избора на дизайн.

Не забравяйте обаче, че е адаптиран към условията на стаята. Ако не е прекалено голяма и чиста, избягвайте мебелите, които ще потъмнеят и визуално ще я намалят. В този случай по-подходящо е леко, модерно обзавеждане в по-ярки цветове. В просторните и светли спални можете да поставите по-масивни мебели.

-19%
320.00лв. 259.00лв.
320.00лв. 259.00лв.
бял Крафт Венге дъб Амбер

Мебели Diskret.bg използва "бисквитки" за удобство! ОК