Гардероби с плъзгащи врати

Как да се справим с проблема за необходимостта да се създаде голям килер в малка стая, като спалня или зала? Гардероби с плъзгащи се врати са идеалното решение. Благодарение на тях дори една тясна спалня или офис може да бъде оборудвана с голяма, обемна мебел, необходима за поддържане на реда и съхранение на вещите ви.

Гардероби с плъзгащи врати – максимално използване на пространството

Гардероби с плъзгащи врати са идеален пример за оптимално използване на наличното пространство. В техния случай не е необходимо допълнително пространство, което се заема от крилата на отворените врати, а само трябва да застанете пред него.

Това е особено важно в случаите на шкафове в коридора, се дължи на факта, че тези райони обикновено не принадлежат към широките и отворени вратички могат да блокират проходите Гардеробът е универсална мебел, която може да се използва в почти всяка стая. Можете да съхранявате не само дрехи, но и ястия, документи и дори домакински уреди като прахосмукачка, кофа и въже.

Тъй като проектирате гардероба си, както външния му вид, така и начинът, по който е организиран, той може напълно да отговори на вашите индивидуални нужди. В зависимост от целта, за която възнамерявате да я използвате, можете да изберете броя на рафтовете, чекмеджетата и прътите и да осигурите максимална функционалност на мебелите. По същия начин избирате цветовия вариант, който най-добре подхожда на интериора на вашия апартамент или офис.

Гардероби с плъзгащи врати – какво да търсите?

Плъзгащите се гардероби са един от най-популярните видове мебели. Това не трябва да изненадва, списъкът с предимствата им е наистина дълъг: освен функционалността и капацитета, те ви дават възможност да конфигурирате външния си вид и интериора. Как да изберем най-добрия модел измежду наличните на пазара?

Преди всичко, обърнете внимание на качеството на мебелите. Искаш гардероба ти да ти служи в продължение на години. Ето защо, тя трябва да бъде изработена от добри материали, които ще гарантират нейната издръжливост и устойчивост на повреди по време на нейното използване. За производство на гардероби с плъзгащи се врати –  Diskret.bg използват дървена и MDF плоскост, което гарантира тяхната издръжливост.

Ние не правим компромиси с качеството и в случаите на елементи като водачи или корнизи. Всеки елемент от нашето обзавеждане е подбран с голяма грижа и внимание, за да можете да се наслаждавате на мебелите си колкото е възможно по-дълго. Ние непрекъснато следим последните тенденции в света, така че предлаганите от нас дизайни и решения са възможно най-модерни и съобразени с вкусовете на нашите клиенти. Подреждане на вашия интериор, поставени на доказана компания, на която клиентите са се доверили от години.

Гардероби с плъзгащи врати с огледала – умен начин за оптично разширяване на помещението

Плъзгащият се гардероб обикновено е доста голяма мебел, заемаща много място. Слабият избор на кабинетни фронтове може да доведе до чувство на преобладаващо. Ако помещението, в което се намира, е малко или няма слънчева светлина в нея, изберете да си купите плъзгащ се гардероб с огледала .

Това е чудесно решение, не само заради интересния външен вид, но и много практичен. Огледалата оптически увеличават помещението и значително увеличават количеството светлина. Ако търсите кабинет за офиса , не забравяйте, че той трябва да се смесва добре с останалата част от мебелите – бюра, столове, лавици за книги.

Не забравяйте, че в тази стая е по-добре да си сложите спокоен, приглушен дизайн, който няма да ви разсейва по време на работа. В случай на спални гардероби , можете да си позволите много повече свобода в избора на дизайн.

Не забравяйте обаче, че е адаптиран към условията на стаята. Ако не е прекалено голяма и чиста, избягвайте мебелите, които ще потъмнеят и визуално ще я намалят. В този случай по-подходящо е леко, модерно обзавеждане в по-ярки цветове. В просторните и светли спални можете да поставите по-масивни мебели.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Мебели Diskret.bg използва "бисквитки" за удобство! ОК