Вградени гардероби

Вградените гардероби са мебели, които се нуждаем не само от апартаменти, но и от офис помещения. Поради присъщата им функционалност и удобство при употреба, продуктите, оборудвани с практични плъзгащи се врати, са много популярни, което се дължи не само на най-широката гама от приложения, но и на много естетичния вид на такива конструкции. Ако се замисляте как да проектирате шкафове и какво трябва да вземете под внимание, за да може крайният продукт да отговори на всички ваши нужди, тази статия ще ви помогне да отговорите на основните въпроси в този труден и отговорен бизнес.

Преди да говорим за дизайна, бих искал да изброя основните характеристики на тези мебели:

Неговият полезен обем е около два и половина пъти по-голям от този на стандартен шкаф. Това се постига главно благодарение на системата на плъзгащите се врати, която не се нуждае от свободно пространство за отваряне.
Гардероб – отделение ви позволява да направите зонирането на помещението – например, за да разделите леглото в стаята от работния плот с компютъра.
Такива мебели не заемат много място в стаята, но ако има възможност да го вградите в свободна ниша или ъгъл, тогава ще получите наистина голямо място за съхранение на неща, които няма да „ядат” твърде много място дори в малка стая.
Външната естетика и възможността за избор на наистина ексклузивна фасада от такива мебели от огромен брой опции са наистина впечатляващи.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Мебели Diskret.bg използва "бисквитки" за удобство! ОК