Детско обзавеждане

Показване на всички 2 резултата

Детски мебели

20% отстъпка за всички детски мебели

Красива, забавна, безопасна – това е видът мебели, които трябва да бъдат в детската стая с бебето. Важно качество на детското обзавеждане е силата, защото детското въображение понякога превръща столовете в розови кончета, гардероб в космически кораб и леглото в батут.

Детството, прекарано в среда на висококачествени детски мебели от фабрика Дискрет, ще бъде наистина най-радостният и безоблачен период от живота на детето.

Мебелите за детската стая, проектирани по поръчка на специалисти мебели Дискрет, ще Ви радват от много години с високо ниво на качество, безупречен външен вид и непрекъсната работа на механизмите.

Гарантираме безопасността на нашите и пълното гаранционно обслужване. Посетете студиото за мебели с цялото семейство и задайте всичките си въпроси. Можете да оставите заявка за измерване директно на нашия уебсайт.

В салоните на мебелите Mr.Doors можете да си купите детски мебели Легла, бюра, гардероби (с окачени фасади или оборудвани с врати за отделения), нощни шкафчета, рафтове, скринове – детето ви ще се чувства комфортно сред мебелите, направени от нашите специалисти специално за него, а детската стая ще се превърне в сбъдната мечта. по поръчка.

Представете бъдещия собственик на помещението (било то игриво момче или срамежливо момиче) в процеса на създаване на проект. Процесът ще ви даде много удоволствие.

Детски мебели по поръчка:

дизайнерски характеристики Производството на мебелен състав ще бъде пуснато в производство само след задълбочено измерване (от нашите специалисти), съгласуване на всички нюанси и обработка на поръчките от инженера-проектант.

В допълнение към основните изисквания към мебелите, като: безупречно качество, съответствие с най-новите тенденции в световната мебелна мода и функционалност, към модулите в детската стая се добавя повишено ниво на сигурност.

Мебелна фабрика Дискрет внимателно следи тази страна на своята продукция:

детските мебели ще бъдат изработени по поръчка само от материали с най-високо качество и надежден обков от доказани европейски марки. За детските стаи предлагаме декоративни пластмаси, както и стъкла и огледала, покрити със специални лайсни за безопасност, които са предназначени да пазят от остри фрагменти върху себе си дори в случай на силен удар.

Проектирането на мебели по поръчка предполага възможността да се вземе предвид полът, височината и предпочитанията на детето по отношение на цветовата палитра. Опитните дизайнери ще създадат реалистичен 3D-модел, така че да можете да се убедите във функционалността и ергономичността на комплекта.

В допълнение към основните препоръки, нашите специалисти са готови да отговорят на всички ваши въпроси и ако е необходимо, да дойдат у дома ви в уговореното време. Процесът на поръчване се извършва в почти домашна среда сред изложбените мостри. Има възможност за покупка на вноски.

-60%
250.00лв. 100.00лв.
-22%
110.00лв. 86.00лв.
110.00лв. 86.00лв.
бял Крафт Венге дъб Амбер

Мебели Diskret.bg използва "бисквитки" за удобство! ОК