Онлайн магазин за евтини и качествени мебели за антре – закачалки в Diskret.bg

Закачалки в коридора

Закачалка – един от основните атрибути на коридора, предназначен за съхраняване на връхни дрехи, шапки, шалове, ръкавици и други неща. В нашия онлайн магазин можете да намерите стотици закачалки за дрехи в коридора, сред които със сигурност ще има модел, който отговаря на вашия вкус.

ВИДОВЕ

Закачалка – удобно и практично устройство, с което лесно можете да възстановите реда в коридора. В зависимост от характеристиките на дизайна, те могат да бъдат разделени на три типа:

  1. Подова настилка – стойка с комплект куки, на дъното на която може да се намира шкаф за обувки или нощно шкафче с чекмеджета;
  2. Стена – компактни опции, представляващи вертикална плоча с куки. В горната част може да има хоризонтален рафт за съхраняване на шапки;
  3. Стелажи – закачалки, закачени на тавана и следователно не заемат много място.

В каталога можете да намерите всякакви модели закачалки в коридора, изработени от метал, дърво и пластмаса. Някои от тях са допълнително оборудвани с опори за чадъри, чекмеджета за съхранение на дребни предмети, огледала, колела, както и обущари и странични маси.

ФУНКЦИИ ЗА ИЗБОР

Изборът трябва да зависи не само от вкусовите предпочитания, но и от размера и интериора на помещението. За подреждането на компактни коридори се препоръчва закупуването на окачени тавани, тъй като те не заемат много място. Ако коридора е просторен, трябва да предпочитате моделите на пода с кутии за обувки и подложки за чадъри.

Красиви и евтини закачалки със стъпала за закачалки заслужават специално внимание. С тяхна помощ можете да поддържате изчистен вид на палта, костюми и други неща от материали, които лесно се смачкат. При липса на огледало в коридора, специално внимание трябва да се обърне на опциите с огледални вложки.

КАК И КЪДЕ ДА ЗАКУПИМ?

Не е скъпо да се купуват закачалки за коридора в нашия онлайн магазин Diskret.bg . Повече от 20 000 клиенти в 50 региона на България вече са закупили мебели от нас и са доволни от тяхното качество. При поръчка ние гарантираме бърза и безплатна доставка до всеки регион на страната.

За да си купите закачалка в коридора от нашия каталог, просто трябва да направите поръчка, като посочите името и телефонния номер за контакт. След това мениджърът на компанията ще се свърже с вас, за да изясни начина на плащане и доставката на стоки.

Търсите си закачалка за коридора? В Мебели Дискрет ще откриете лесно мебелите за антре и коридор, които търсите на ниска цена и с безплатна доставка за страната. Започнете да пазарувате още сега!

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Мебели Diskret.bg използва "бисквитки" за удобство! ОК