Трапезни маси и столове

Показване на единичен резултат

Магазин за трапезни маси в кухнята в Мебели Дискрет.

Онлайн магазин Diskret.bg предлага закупуване на евтини сгъваеми, плъзгащи, кръгли трапезарни маси и столове за кухнята, трапезарията или хола на достъпни цени. Възможна е доставка и монтаж на мебелите. Безплатна доставка се предлага от склад в България.

Производителите на мебели предлагат богат избор от евтини трапезарни маси за всеки интериор – плъзгащи се и сгъваеми, кръгли, овални или правоъгълни. Дизайнът на масата за хранене ви позволява да увеличите цялата повърхност, в някои модели под масата има място за кухненски прибори, а когато се сглобяват, заемат малко място.

За малките кухни евтините кръгли трапезарни маси са идеални, те са много леки и заемат малко място. Някои производители допълват кръгли трапезарни маси с чекмеджета или рафтове, масата е фиксирана с опора или четири странични крака.

Евтини трапезарни маси и столове, представени в каталога на онлайн магазина, притежават представителен оригинален вид. Изработени от качествени материали, хармонично се вписват във вътрешността на всяка кухня или трапезария.

Евтини трапезни маси и столове

Мебели Diskret.bg използва "бисквитки" за удобство! ОК