Нощни шкафчета

Показване на единичен резултат

Евтини нощни шкафчета в онлайн магазина на Мебели Дискрет

Онлайн магазин Diskret.bg предлага закупуване на евтини нощни шкафчета от производител – за спалнята, нощни шкафчета, шкафове за телевизора, или тоалетки в различни цветови решения на ниски цени. Безплатна доставка в страната на всички мебели на склад.

Нашите нощни шкафчета се отличават с надеждност, издръжливост, елегантен външен вид, могат да служат като склад за неща и универсална стойка за телефон или книга. Отлични фитинги, материали за тялото и облицовки от ламинат- от МДФ до фурнир, това е всичко, така че купувачът да има приличен избор.

Нощните шкафове са важна естетическа и функционална част от интериора на спалнята. Популярността на тази мебел придобива в средата на VIII век в кралското общество на Франция, докато палците са предимно ниски и се състоят от едно чекмедже.

Днес не е трудно за всеки да си купи нощно шкафче в спалнята, но нашият онлайн магазин предлага тази възможност. При нас можете да вземете и закупите нощни шкафчета, независимо от стилистичната посока на мебелите в спалнята. От класически и модерен до по-съвременни жанрове. С правилния избор, нощното шкафче в спалнята ще се превърне в ярък акцент, без да губи пряката си функционалност, което прави зоната за сън по-удобна и уютна.

Как може да е рационално подреждането на спалнята, ако трябва непрекъснато да ставате, за да включвате или изключвате светлината? Купете шкаф в спалнята – идеалното решение на подобен проблем. На шкафа можете лесно да поставите осветлението, както и други полезни предмети.

Моделът на нашия магазин предлага и спални шкафове, оборудвани със затворени чекмеджета, в които винаги можете да поставите маски за сън, тетрадка, книга и други неща.

Каталог на нощни шкафчета

-36%
69.00лв. 44.00лв.
бял Крафт Венге дъб Амбер

Мебели Diskret.bg използва "бисквитки" за удобство! ОК