Мебели за коридор

Показване на всички 2 резултата

Мебели за коридор

По-голямата част от коридора е свързана с елегантни Мебели за коридор, които са по-подходящи за интериора на модерни апартаменти и къщи. Но от появата им минава много време, през което мебелите са претърпели значителни промени. В съвременния смисъл антрето е компактна мебел за коридора.

Онлайн магазинът за мебели за антре и коридор Diskret.bg представя различни модели на конзолни таблици, които могат да бъдат разделени на три типа:

  • Прикрепени – малки маси с 1 или 2 крака, които са прикрепени към стената с допълнителни крепежни елементи;
  • Самостоятелни – пълни тесни маси на 3 или 4 крака, монтирани в близост до стената;
  • Стенни шарнирни рафтове с 1 или 2 декоративни крака, които не са в контакт с пода.

Гардероби – мебели за съхранение на дребни предмети с красива декоративна настилка. Гамата включва модели от метал, масивно дърво, нечупливо стъкло, лакиран МДФ, пластмаса, ламинирано ПДЧ и др. Необичайните дизайнерски маси са допълнително украсени с ковани елементи, огледала и дърворезби.

ФУНКЦИИ ЗА ИЗБОР

Купете мебели в коридора на достъпна цена в нашия онлайн магазин. Но преди да направите поръчка, трябва да изберете за себе си оптималния модел на мебели. Изборът зависи от вкусовите предпочитания, функционалното предназначение на масата, както и от размера и стила на стаята. От каталога можете да изберете класическата конзола с чекмеджета, малки маси на колела с отворени и затворени рафтове, както и ъглови модели с фигурални крака и лакиран плот.

Можете да закупите евтино конзолата по всеки удобен за вас начин – за пари или електронни пари. В рамките на 15 минути след извършване на покупката, мениджърите се свързват с клиента, за да изяснят адреса и времето за доставка на закупените стоки. В рамките на България доставката се извършва в рамките на няколко работни дни.

-27%
49.00лв. 36.00лв.
бял Крафт Венге дъб Амбер

Мебели Diskret.bg използва "бисквитки" за удобство! ОК