Секции

Показване на всички 4 резултата

Секции на ниски цени и високо качество в Онлайн Магазин за мебели Дискрет

Секциите са един от най-ключовите елементи за нашият дом.
Предлагаме на вашето внимание различни видове секции според предназначението им, а именно :

  • Холни Секции – за вашето холно помещение. Подходящи са за стандартни жилища (предимно старо строителство). Имаме едни от най – атрактивните и красиви холни секции на мебелният пазар.
  • Модулни Секции – ако имате собствена визия за вашето обзавеждане. Предлаганите модели в тази категория са на отделни модули, които вие можете да наместите във вашият хол. Това е голямо предимство, когато имате нестандартно жилище или стаи. Този избор секции е предпочитан и от интериорните дизайнери при изработка на проект, заедно с тези на поръчка.
  • Детски Секции – за стаята на вашето дете. Подходящи са за малко по – големи детски стаи, но се предлагат и на модули.
  • Секции с LED осветление – можете да се възползвате от най – актуалните тенденции в света на мебелите с този вид. Такъв вид модели придават уникална атмосфера на вашият хол. И тук можете да избирате спокойно между модулни и класически модели.
  • Модерни Холни Секции – в тази категория ще откриете най – новите ни предложения, най – актуалното на пазара на мебели. Всеки месец има включени нови модели с уникален и атрактивен дизайн, нещо, което трудно ще намерите на българският пазар

​​Обикновено при смяна на обзавеждането възниква въпросът в какъв стил да бъде, според техният стил, моделите ни се делят на два, най – широко разпространени типа, а именно:

модерен стил – това са секции който добре работят в малки пространства, с изчистени линии, не са претрупани с орнаменти, високо функционални, понякога изработени изцяло по поръчка в най-различни геометрични форми и цветове. Тези модели са за предпочитане за малки апартаменти или апартаменти с малко холно пространство. Ние непрекъснато обновяваме своят асортимент и продукти с нови и модерни секции, за да задоволим и най – претенциозният ни клиент.

класически стил – този стил секции, разбира се, създава усещане за уют и удобство.Такъв тип се предпочита за по – просторни и големи помещения, елегантни, често с повече орнаменти по тях, модулите са подредени стилно и изискано. Класическият стил секции е за предпочитане в по – големи апартаменти или апартаменти с повече холно пространство. Можете да разгледате класическите ни секции, които можете да вземете и на модули.

Дизайнът е изключително разнообразен, като всеки модел си има стил и чар който можете да видите. Може да разгледате комбинации, които покриват и най-високите изисквания по отношение на качество,  индивидуалност, вкус и визия. Стараем се да угодим на всяка ваша претенция и всяко цветово изискване.

Всички секции са произведени от висококачествени материали . Мебели Дискрет предлага и доста промоционални предложения, които са уникална възможност да спестите средства и време в търсене на нещо качествено на достъпна за всеки цена. Следете нашият онлайн магазин за актуалните и атрактивни предложения, защото секцията за вашият дом един от най – ключовите елементи във всеки интериор, а не просто място за телевизор.

Монтаж и Доставка – Нашият екип е съставен от професионалисти с дългогодишен опит. Майсторите, монтажните групи и доставчиците с които работим, са изпитани при реализациите на множество наши проекти и ще обърнат внимание на всеки детайл и елемент от вашата поръчка.

От безплатна доставка до ваш адрес можете да се възползвате в градовете Варна и Добрич, където се намират и нашите представителства. За другите градове можете да видите доставката на всеки артикул в неговата продуктова страница.

Можете да заявите вашият модел както в сайта ни, така и в партньорските магазини за мебелни в страната или да позвъните директно на телефон: 0899 125 743. Благодарим ви за доверието, приятно пазаруване! Ако решите може да ни посетите и на място:
гр. Ямбол, бул. Европа 21 (бившия магазин на Мебели Виденов)

-16%
129.00лв. 109.00лв.
бял Крафт Венге дъб Амбер
-19%
79.00лв. 64.00лв.
бял Крафт Венге дъб Амбер
-18%
84.00лв. 69.00лв.
бял Крафт Венге дъб Амбер
-11%
89.00лв. 79.00лв.
бял Крафт Венге дъб Амбер

Мебели Diskret.bg използва "бисквитки" за удобство! ОК