ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Как да направите поръчка?

Добавете любимите си мебели в кошницата или ни се обадете: (046) 988 827 ; 0899 125 743  Поръчките по телефона или онлайн консултанта се вземат по време на работното време на магазина. (от 08-00 до 19-00 през делничните дни). Поръчки, направени през онлайн магазина за мебели disret.bg, се приемат ​​денонощно и дори през почивните и празничните дни!

Време за изпълнение

Условията за изпълнение на поръчки за различни мебели са променливи, те са посочени на страницата с мебели и обикновено не надвишават 2-3 дни, ако мебелите са на склад, или 1-2-3 седмици, ако мебелите не са в наличност и трябва да бъдат изкарани от производство или поръчани.

Цена на доставка

Доставка на мебели в България е различна в зависимост от транспортните критерии и размер. В онлайн магазина редовно се провеждат промоции с безплатна доставка, цялата информация за цената е на страницата с мебели. След като завършите своята поръчка в сайта, нашият екип ще се свърже с вас и ще направи пълна оценка на разходите.

     Разнос на мебели

За различните видове мебели цената за разнос е променлива. При поръчка състояща се от един продукт в пазарната количка или общата цена за разнос на всички закупени мебели е под 10 лв. , клиентът плаща минималната такса в размер на 10 лв.
– Купувачът се задължава да окаже съдействие при получаване на мебелите, ако не е отбелязан допълнителен разнос.
Ако цените на мебелите не са посочени за избран от вас продукт се вземат предвид следните критерии: Разносът e 6% от цената на мебелите до втори етаж включително и по 2% на всеки следващ етаж (при разнос с асансьор e 6% от цената на мебелите, без значение етажа). Монтаж: За мека мебел 1.5%, кожени спални 6%, корпусни мебели 15%, кухни 20% от цената на мебелите.

     Сглобяване на мебели

Всички корпусни мебели се доставят не сглобени. Можете да ги сглобите както самостоятелно, така и с помощта на услугите на монтажници. Диваните, като правило, идват в сглобен вид, но някои модели, особено ъгловите, все още изискват лесно сглобяване.

Плащане

Плащането се извършва в брой при получаване на мебелите или онлайн чрез онлайн магазина. Някои дивани изискват авансово плащане, тъй като плата се закупува за определена поръчка. Дивани на склад могат да се закупят и платят при доставка. Възможността за плащане с карта при получаване се проверява от консултант на фабриката.

     Доставка до регионите

– Цялата поръчка се заплаща при доставка, без капаро.
– За индивидуални проекти се изисква 50% авансово плащане
– По банков път – с платежно нареждане или дебит/кредит карта – 100% авансово.
– Мебели на кредит с TBI Bank

     Имате въпроси?

Заявете телефонно обаждане, направете поръчкаизпратете съобщение или използвайте онлайн чата в нашият сайт. Ние винаги ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси!