Shop

детско-обзавеждане-дискрет.бг
detsko-obzavejdane-diana-diskret.bg
Sale детско-обзавеждане-дискрет.бг
Sale detsko-obzavejdane-diana-diskret.bg

Детско обзавеждане Diana

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 Review
in stock

2,000.00лв. 1,625.00лв.

Информация за продукта

Детска стая Диана

20% отстъпка за всички детски мебели.

Красива, забавна, безопасна – именно тези мебели трябва да бъдат в детската стая на вашето дете…

Описание

Детско обзавеждане Diana

Детски стаи

20% отстъпка за всички детски мебели.

Красива, забавна, безопасна – именно тези мебели трябва да бъдат в детската стая на вашето бебе. Важно качество на детското обзавеждане е силата, защото детското въображение понякога превръща столовете в резки коне, гардероб в космически кораб и легло в батут.

Детството, прекарано в среда на висококачествени детски мебели от известни руски производители, ще бъде наистина най-радостният и безоблачен период от живота на детето.

Можете да закупите евтини детски мебели в нашия онлайн магазин.

Искате ли вашето дете да живее в удобство. Предлагаме ви, уникално детско обзавеждане. Страхотни цветове! Специално място за компютър, за учебници, за дрехи, за телевизор и за още много други неща. Шарката на мебелите е невероятна. Всяко дете желае собствена стая, с красиви мебели като тези. Цената е супер, качеството също. Изберете мебели за детска DIANA. Изненадайте сега вашето дете!

1 review for Детско обзавеждане Diana

  1. Оценено на 5 от 5

    dmotion georgiev

    Страхотна детска стая подходяща, както за момчета така и момичета с възможност за смяна на цветовете. Бърза изработка и транспорт…

Add a review

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ Дискрет гарантира сигурността на данните, които му изпращат потребителите, с индустриално стандартизирани физически, електронни и управленски процедури. Когато е целесъобразно, Дискрет използва SSL-кодиране, за да подобри сигурността на предаване на сензитивни данни. Вътрешно данните се съхраняват на контролирани сървъри с ограничен достъп. Информацията може да се съхранява и обработва на определени локации. В строго съответствие с приложимото българско и общностно законодателство за конфиденциалност и защита на лични данни. Запитвания и оплаквания, свързани с настоящата Политика на поверителност, може да се изпращат на имейл адресите за контакт, публикувани на www.diskret.bg. Виж повече