ДЕЙНОСТ НА МЕБЕЛНА ФАБРИКА ДИСКРЕТ

Онлайн Магазин за мебели – Diskret.bg  е създаден през 2015 г., а от Март 2018 г. е със съвършено нов облик. Нов магазин, нова политика, нова стока и много нови бонуси и изненади за Вас, нашите клиенти . Предлагаме  мебели за цялостно обзавеждане на дома. Те са изработени предимно от масив и ЛПДЧ и се отличават с изключителен дизайн, прецизна изработка и функционалност, гарантирано качество и дълъг живот.      Ние предлагаме на клиентите си свободата да реализират своите идеи, да изпълнят живота си с красота, комфорт и практичност. Даваме им възможността да превърнат заобикалящите ги пространства в хармония от функционалност, цветове и форми.      Основен принцип в работата на нашия грижливо подбран и обучен персонал е компетентно и любезно обслужване на клиентите, за да може всеки да осъществи мечтите си за прекрасен и уютен дом. „Дискрет“ ЕООД е фирма основана на 21.05.2007 г. От създаването си до сега тя се е специализирала в проектиране и производството на корпусна и мека мебел, изработката на индивидуални интериорни проекти, съобразени с най-новите тенденции в интериорния дизайн и продажба на мебели онлайн. Произвежданите с високо качество от нас мебели задоволяват потребностите на клиентите ни и допринасят за комфорта в жилища, офиси, заведения, магазини и хотели!

Мебелите, произвеждани от Мебелна фабрика Дискрет включват:

  • корпусна мебел – холни секции, спални комплекти, обзавеждане за детска стая, кухни, легла с матраци, приста с ракла, трапезни, холни и кухненски маси, портманта за антре, бюра и офис мебели, шкафове за обувки, TV шкаф i  и др.
  • мека мебел – дивани, канапета, табуретки и фотьойли, холни гарнитури, ъглови дивани, матраци, кухненски ъгли, трапезни ъгли, разтегателни дивани с функция за сън и с богат избор на цветове и възможност за промяна на размери и други.
  • мебели по поръчка – цялостно обзавеждане по размер на вашият дом, офис, магазин или заведение…
Качеството на нашите мебели постигаме с висок професионализъм и високо технологичната мощ на машини с марка Биессе. Качествените материали и обков за мебели от реномирани производители, като: Кроношпан, Хефеле, Егер и др. Благодарим на клиентите, които ни се довериха и позволиха да изпълним техните „мебелни” мечти! Често идват при нас със скица нарисувана от тях, със снимка от Интернет, със списание в ръка, а понякога и без никаква идея… Създаването на мебели и обзавеждане за нас е ежедневие, но за тях е събитие и изпитание! Ние се отнасяме с уважение и разбиране към този факт и за това посрещаме всеки с необходимото внимание и добро настроение, за да направим тази част от живота им красив и приятен спомен. Ежедневно доказваме на клиентите си, че с наша помощ те могат да са дизайнери на своите мебели и с гордост да го споменават, когато стане въпрос за обзавеждането им.

Нашите клиенти са наши приятели!

Те познават по име техния консултант по продажби, хората, които отговарят за конструирането на мебелите им, за тапицирането на дивана им или за вземането на размери, както момчетата, които монтират техните мебели и правят мечтите им реалност!
Това сме ние – екипът на Мебели DST Diskret.bg!