Shop

шкаф-за-обувки-vetrilo-3-венге-diskret.bg
шкаф-за-обувки-vetrilo-3-k006-diskret.bg
шкаф-за-обувки-vetrilo-3-k001-diskret.bg
Sale шкаф-за-обувки-vetrilo-3-венге-diskret.bg
Sale шкаф-за-обувки-vetrilo-3-k006-diskret.bg
Sale шкаф-за-обувки-vetrilo-3-k001-diskret.bg

Шкаф за обувки Vetrilo 3

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 Review
in stock

119.00лв. 99.00лв.

Информация за продукта

Шкаф за обувки Vetrilo 3 е универсален модел с елегантен и функционален дизайн, който се вписва отлично във всеки интериор. Разпределен на три нива рафтове, за да събира максимален брой обувки.

Описание

Шкаф за обувки Vetrilo 3 е универсален модел с елегантен и функционален дизайн, който се вписва отлично във всеки интериор. Разпределен на три нива рафтове, за да събира максимален брой обувки.

Размерите му са:

дължина L=670 mm, широчина B=280 mm, височина H=1240 mm.

Шкафът е изработен от ламинирано ПДЧ Стандарт EN 14322 тип Р-2, с висока механична, химическа и топлинна устойчивост в основни цветове: венге, , бял крафт К001,дъб амбер К006.

Доставя се опакован в разглобен вид с обков и монтажна схема.
При промяна на размери и цветове, моля обръщайте се към нашите представители или директно на сайта на фирма Diskret.

Шкафът може да бъде поръчан във всеки магазин от търговската мрежа, който предлага продукти на фирма Discket, както и директно през нашия сайт чрез онлайн магазина. При направена онлайн заявка има възможност за плащане при доставката.

Цените са за посочените в сайта ни декори от ламинирано ПДЧ с начислен ДДС и франко представителните ни магазини.

1 review for Шкаф за обувки Vetrilo 3

  1. Оценено на 5 от 5

    dmotion georgiev

    Шкафа е много удобен, функционален, получих го веднага, служителите бяха изключително учтиви! Бих пазарувал отново при първа възможност от Diskret.bg!

Add a review

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ Дискрет гарантира сигурността на данните, които му изпращат потребителите, с индустриално стандартизирани физически, електронни и управленски процедури. Когато е целесъобразно, Дискрет използва SSL-кодиране, за да подобри сигурността на предаване на сензитивни данни. Вътрешно данните се съхраняват на контролирани сървъри с ограничен достъп. Информацията може да се съхранява и обработва на определени локации. В строго съответствие с приложимото българско и общностно законодателство за конфиденциалност и защита на лични данни. Запитвания и оплаквания, свързани с настоящата Политика на поверителност, може да се изпращат на имейл адресите за контакт, публикувани на www.diskret.bg. Виж повече