Предимствата на поръчването на мебели на кредит

мебели-на-кредит-мебел-ДИСКРЕТ

Поръчайте мебели на кредит в нашата компания има няколко предимства:

  • Можете да поръчате мебели в нашата компания на вноски с първоначална вноска само 10% от общата сума и да платите оставащата сума в рамките на 12 месеца.
  • Закупуването на мебели на вноски в Мебели за поръчка на фирмата ви не е ограничено от избора на модел, за който имате достатъчно пари, вие сте в състояние да изберете това, което наистина харесвате.
  • Изкупуването на мебели на вноски е приятно с простота и комфорт на дизайна, като тази процедура не изисква от вас да прекарвате много време и да събирате пакет от документи.
  • Заплащането на цената на закупените мебели по части, не ограничава собствения си бюджет.
  • Вие се застраховате срещу по-нататъшно увеличение на цените – плащанията остават постоянни за вас, независимо от цената на избраните мебели.

Достатъчно е да изберете подходящо обзавеждане в нашата компания, да подадете заявка за поръчка на избрани продукти на вноски и да подпишете договор. Мебели на вноски, които получавате без надплащане, т.е. да плащат частично точно стойността, която е приложима по това време.

Характеристики на закупуването на мебели на вноски

Нашата компания предлага на своите клиенти закупуване на вноски, както за корпусна мебел , така и за офис и кухненски модели. Предоставянето на вноски е основно предимство. Нашите вноски, наистина, без надплащане и скрити такси! Размерът на авансовото плащане започва от 10%, така че имате възможност да получите изискани, висококачествени мебели, които имат в момента много ограничени средства. Покупката на мебели от вноски от нас е ясна, проста и удобна.

Не отлагайте реализацията на желанията си в килера – купувайте любимите си мебели днес!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Мебели Diskret.bg използва "бисквитки" за удобство! ОК